Althaia confirma 38 noves altes i una defunció per coronavirus en les darreres hores

87

Althaia ha viscut una jornada sense massa alteracions quan a les xifres en els hospitals que gestiona: l’Hospital Sant Joan de Déu, la Clínica Sant Josep i el Centre Hospitalari. Sí que ha seguit augmentat la xifra d’altes, 38 de noves en les darreres hores. Pel que fa al nombre d’ingressats la variació ha sigut mínima i es mantenen en els 237. El mateix pel que fa a les defuncions amb una de nova confirmada en les últimes hores.

Pel que fa a l’Hospital de Sant Andreu en el dia d’avui també s’ha confirmat una nova víctima. Un hospital en el qual avui han ingressat 7 persones de la residència Sant Jaume de Cardona. Actualment, Sant Andreu té 47 persones ingressades amb simptomatologia de la Covid-19, encara que algunes d’elles està pendent que la prova ho confirmi.

A Althaia ja són 98 els decessos que hi ha hagut les últimes setmanes, mentre que a Sant Andreu hi ha 4 persones que han mort a causa de la Covid-19, i 9 més que ho han fet els darrers dies però que no s’ha pogut confirmar que es tracti d’aquesta malaltia.