Una actuació que havia de ser plàcida amb construccions que els Castellers de Santpedor tenen més que assolits es va convertir en una de les més fluixes de les darreres dues temporades. L’actuació de la Fira de Navàs va començar amb un pilar de dol en memòria de la mare d’un membre de la colla i un altre pilar de quatre d’inici. L’actuació va començar amb un quatre de sis molt ferm que en cap cas feia presagiar una mala tarda de la colla de la camisa daurada. A la segona ronda, van intentar un tres de sis amb agulla que es va allargar tant que els bagencs van decidir desmuntar-lo. A la ronda de repetició, van intentar la mateixa estructura. Inesperadament, quan la canalla començava a pujar va fer llenya. Una membre de la colla va ser evacuada en ambulància però no va patir cap lesió greu. Va ser sobretot un acte de prevenció. Els Castellers de Santpedor no van participar a la tercera ronda i van tancar l’actuació amb un altre pilar de quatre.

L’altra colla participants va ser els Castellers de Berga. Van descarregar el tres de set, el quatre de sis amb agulla, el quatre de sis, un pilar de quatre d’entrada i dos de comiat.

La propera actuació dels Castellers de Santpedor serà el 29 d’abril a Martorell on es trobaran amb els Castellers de Vilafranca i Castellers d’Esparreguera. Serà una actuació idèntica a la de la temporada passada i també la que van fer aquesta mateixa temporada a Vilafranca del Penedès.