La Fruiteria Ros, Cèrgums i Carnisseria Fina són alguns dels establiments de Sallent que han tancat per motius de seguretat malgrat tenir permís per obrir.

Els establiments, segons expliquen, ho han fet per motius de seguretat i prevenció. Malgrat això segueixen treballant a porta tancada i totes les comandes es poden realitzar per trucada o també a través del Whats App de cada un dels establiments.

El president de la unió de botiguers Josep Puig assegura que “és perquè la gent no es vegi obligada a sortir al carrer per comprar”. Un de l’establiment que ha hagut de tancar a les tardes ha sigut Cèrgums que asseguren que “la gent feia moltes comandes a domicili i no donàvem a l’abast. Ara amb aquest nou servei a domicili més especialitzat la gent es podrà quedar a casa”. El mateix Bosch assegura que “es feien moltes cues a fora i tampoc tenia massa sentit”.

Amb tot, Josep Puig també recorda que “això no passa de la nit i el dia i va per llarg i que la malaltia l’hem de vèncer entre tots”. Amb tot, anima a tothom a quedar-se a casa i fer cas de les recomanacions sanitàries.