Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Algunes botigues de Moià es converteixen en escenaris de l’exposició “Infinites”

Diversos establiments de la capital del Moianès s’han sumat a la campanya del Consell Comarcal per convertir-se en espais de l’Exposició Infinites.

Aquesta mostra es podrà veure durant tota la setmana, coincidint amb la inauguració del Servei d’Atenció LGTBI+ del Moianès i la setmana del Dia Internacional pels Drets d’aquest col·lectiu. 

“Infinites” és una iniciativa del Consell Comarcal del Bages que han cedit a la comarca del Moianès. Es tracta d’un seguit de plafons i cartells repartits per diversos establiments de la capital, com són La Ploma, Homs Gastronomia, Cal Noc, la Perruqueria Vall, Electrodomèstics Tanty, Bicicletes Nineta o Moià Travel, entre d’altres. Per tant, si algú compra una bici o es talla els cabells, per exemple, es pot topar amb una part d’aquesta exposició.  

L’objectiu és convidar a la població a endinsar-se en les infinites categories relacionades amb la identitat, l’expressió de gènere i l’orientació sexual. Amb aquest repartiment pels diversos establiments de Moià es busca que els habitants reflexionin sobre com afecta a cadascú la normativa de gènere. 

A tot això, l’exposició estarà desplegada per Moià fins aquest diumenge 4 de juliol.