Aleix Dalmau, porter del Manresa FS: “Un porter ha de tenir un caràcter imponent a la pista”

244
Aleix Dalmau, porter del Manresa FS

Aleix Dalmau, porter del Manresa Futbol Sala. En la jornada 20 disputada contra el Cerdanyol del Vallès FC, Dalmau va arribar a la xifra de 250 partits jugats amb el club blanc-i-vermell.

Aquest divendres va passar per l’Esport i Punt d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós a parlar-nos de la seva trajectòria, del moment de l’equip (que es troba segon classificat al grup 3 de Segona Divisió B). També ens va parlar del partit que juguen aquest diumenge, contra el tercer classificat, el Futsal Mataró, i del Campionat Universitari de Futbol Sala que enguany ha guanyat amb l’equip de la Universitat de Lleida. El manresà per tant, participarà al campionat estatal que es disputarà a Alacant del 8 a l’11 d’abril.

Dalmau també va comentar el paper de Carlos Corvo, el jugador puntal del Manresa Futbol Sala, amb un ampli recorregut a Primera Divisió i, fins i tot a Qatar.

Aleix Dalmau, porter del Manresa FS: “Corvo per nosaltres és el que Messi pel Barça, dona moltíssim a l’equip. Marca les diferències, és un animal competitiu. No vol perdre ni als entrenos del dilluns”.

L’objectiu fixat pel Manresa Futbol Sala és el d’assolir la classificació per a la Copa del Rei. Els tres primers classificats hi tenen accés, així que és força probable que el club ho acabi aconseguint.

Recupera l’entrevista al següent reproductor: