Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Albert Pla visitarà Moià en el marc de la sisena edició del Festival Ex Abrupto

El polifacètic artista presenta el seu nou espectacle “Os acordáis?”.

El concert tindrà lloc el proper 10 de juliol a les 11h de la nit al parc municipal de Moià. Albert Pla arriba al Moianès com a cap de cartell del Festival Ex Abrupto amb 25 anys de carrera a l’esquena on ha desenvolupat una extensa activitat musical, teatral i cinematogràfica.

En aquesta ocasió, l’artista puja sol a l’escenari per cantar cançons que expliquen històries tràgiques, delirants i sorprenents, on el botxí també pot ser la víctima i on la comèdia conviu amb la tragèdia. Es tracta d’un nou espectacle anomenat “Os acordáis?”, on Albert Pla presenta una de les últimes cançons que va compondre durant la pandèmia. Segons Pla, aquesta és “una composició tan llarga com el temps que va durar el confinament”. D’aquesta manera, el cantant i músic reflexiona, amb ironia, sobre l’impacte que ha tingut la crisi del coronavirus a nivell mundial. 

Amb tot, l’espectacle barrejarà cançons noves i clàssiques amb algun monòleg, mentre el cantant es mourà lliurement entre el públic per animar-los a cantar amb la mascareta posada. 

El preu de l’entrada és de 10 euros per persona i ja es poden comprar al web d’entrapolis.com.