Amb el compte enrere de les eleccions municipals, que es celebraran el maig del 2019, la CUP Sallent també ha començat a treballar per preparar els comissis. Els seus objectius, assegura el número dos, Albert Junyent, són “guanyar les eleccions” ja que han anat sumant experiència al llarg d’aquests anys i “seguir enfortint el moviment popular de Sallent”. També asseguren que estan treballant “amb força pel 2019 i valorant la forma del partit”.

Pel que fa a la valoració general de l’actual govern, fan un balanç negatiu del mandat de David Saldoni perquè, asseguren, “que part de l’equip de govern no ha estat present a l’Ajuntament i s’ha notat”. Ho ha dit a Ràdio Sallent – Ona Bages, Albert Junyent.

Des de la CUP, a més, reiteren que “la prioritat de l’alcalde, a dia d’avui, no és el seu poble”. Un missatge que han fet arribar a l’actual govern.

Com ja va dir Saldoni per Ona Bages – Ràdio Sallent “han sigut uns anys molt complicats perquè hi ha hagut molts temes sobre la taula” i també destacava les dificultats de la gran crisi econòmica.