Albert Junyent: “Des de la CUP volem enfortir el moviment popular de Sallent”

279

Amb el compte enrere de les eleccions municipals, que es celebraran el maig del 2019, la CUP Sallent també ha començat a treballar per preparar els comissis. Els seus objectius, assegura el número dos, Albert Junyent, són “guanyar les eleccions” ja que han anat sumant experiència al llarg d’aquests anys i “seguir enfortint el moviment popular de Sallent”. També asseguren que estan treballant “amb força pel 2019 i valorant la forma del partit”.

Pel que fa a la valoració general de l’actual govern, fan un balanç negatiu del mandat de David Saldoni perquè, asseguren, “que part de l’equip de govern no ha estat present a l’Ajuntament i s’ha notat”. Ho ha dit a Ràdio Sallent – Ona Bages, Albert Junyent.

Des de la CUP, a més, reiteren que “la prioritat de l’alcalde, a dia d’avui, no és el seu poble”. Un missatge que han fet arribar a l’actual govern.

Com ja va dir Saldoni per Ona Bages – Ràdio Sallent “han sigut uns anys molt complicats perquè hi ha hagut molts temes sobre la taula” i també destacava les dificultats de la gran crisi econòmica.