Albert Davins és el nou director de Ràdio Santpedor

204
Albert Davins a Ràdio Santpedor
Albert Davins a Ràdio Santpedor

EL ple municipal de Santpedor va nomenar ahir de forma unànime a Albert Davins com a nou director de Ràdio Santpedor

Albert Davins ja és oficialment el nou director de Ràdio Santpedor. Ho serà els propers cinc anys. Així es va votar de forma unànime ahir en el ple municipal. El seu nom venia avalat tan per la regidoria de comunicació, com pel consell de comunicació municipal com pels propis membres de la ràdio. La seva arribada es produeix després de la renúncia de l’anterior directora, Marta Berna, a qui per projecte professional li era incompatible seguir amb el càrrec.

Albert Davins, de 38 anys, és biòleg de formació i treballa a l’institut de recerca de la Vall d’Hebron. Acumula 24 anys d’experiència a Ràdio Santpedor on ha col·laborat en multitud de programes i on exercia fins ara de cap de programació i també d’encarregat tècnic de l’emissora.

El regidor de Comunicació, Toni Valverde, va destacar la idoneïtat del nou director per ocupar el càrrec just abans de la votació al ple:

 

El nomenament d’Albert Davins com a nou director de Ràdio Santpedor arriba en un moment clau per la ràdio, que en poques setmanes inaugurarà unes noves i modernes instal·lacions a la Nau. Un equipament que tant l’associació com l’Ajuntament volen aprofitar per rellançar de nou la ràdio i atreure-hi les entitats i el teixit social del poble. Així com per fer un salt qualitatiu en continguts i funcionament.