Avui comencem la jornada amb una matinada i matí frescos, on les temperatures mínimes han tirat cap avall. És necessari portar jaqueta però no fins molta estona, ja que l’ambient tornarà a ser suau i agradable al migdia, amb temperatures màximes que rondaran els 19 i 23ºC.
Amb tot, durant el matí tindrem una situació meteorològica similar a la d’ahir, on circularan núvols alts d’oest a est combinats amb estones de Sol. En aquest sentit, continua la variabilitat perquè creixeran nuvolades de nou a la tarda. En principi, avui tampoc esperem pluja, si bé es pot escapar algun ruixat molt puntual a partir del migdia.
A més, el vent que vam tenir ahir també es pot repetir sobretot durant el migdia, però serà de menys intensitat excepte als punts elevats.

Demà dijous tornarà la fresca al matí, amb grans clarianes però també amb el pas de bandes de núvols alts i mitjans. Al migdia, les nuvolades guanyaran terreny a les comarques centrals i és probable algun ruixat sobretot al Solsonès i nord del Bages. A més, les temperatures màximes quedaran idèntiques o lleugerament superiors, amb un ambient que tornarà a ser agradable.

De cara als pròxims dies, dijous i en major part divendres continuem amb temps estable i amb una mica de tot, però el cap de setmana es presenta més tranquil i amb un ascens de les temperatures general.