L’any 2020 Sallent estalviarà més de 4.000 euros l’any en consum energètic

171

L’Ajuntament de Sallent estalviarà fins a 4.500 euros l’any a través de la instal·lació de llums LED a la Plaça Generalitat, C. Prat de la Riba, Travessia St Víctor i Plaça de la Vila. En aquests punts es vol canviar la il·luminació per tal d’estalviar consum energètic de cara a finals del 2019 i principis del 2020.

El regidor de sostenibilitat, Miquel Estruch, ha explicat que les millores es comencen per aquests trams perquè és de fàcil accés.
Segons Estruch “l’objectiu és millorar l’eficiència energètica de l’enllumenat” i això suposarà una reducció del 70% del consum energètic perquè actualment hi ha instal·lat vapor de sodi d’alta pressió. Amb tot, suposarà un estalvi de 36.269 kWh/any.

El regidor també assegura que tot això ve de les demandes d’alguns veïns. Segons el regidor l’equip de govern s’ha reunit amb diferents associacions de veïns per tractar problemàtiques del poble. L’ens també assegura que estan pendents de més reunions i resoldre les diferents problemàtiques plantejades pels veïns.