Agrofesc oferirà sucs 100% naturals sense deixar de banda els làctics

211

La Torre d’en Roca, el màxim productor de llet a Sallent, ha obert el seu ventall d’ofertes i ara, a més, es dedicaran a les postres en l’àmbit làctic és a dir, els sucs. La seva màxima prioritat, ha assegurat la seva responsable de màrqueting, Anna Rubia que “continua sent la llet que és el que sempre s’ha fet i es farà”. L’objectiu de l’empresa, actualment, és expandir els seus productes arreu de Catalunya.

Els sucs estan elaborats 100% amb productes naturals com són la taronja, llimona, àpid, remolatxa entre d’altres. L’objectiu d’aquesta nova obertura al sector dels sucs és perquè la gent un cop hagi acabat de fer activitat física pugui refer-se amb un refresc natural. Aquests sucs estan elaborats per la companyia Detox, amb els productes que s’han seleccionat. Anna ha deixat clar que els sucs estan elaborats per Agrofresc, que és la unió entre La Torre d’en Roca i Productes El Canadell, de Santa Maria d’Oló. Anna Rubia ens explica perquè sorgeix la idea.

Agrofresc ha trobat una gamma que a nivell econòmic i a nivell saludable és adaptable a tothom, i això és l’important alhora d’elaborar un producte. Anna Rubia ens ho explica.

La Torre d’en Roca és el màxim proveïdor de llet a Sallent però també està obert a altres àmbits i locals, com són Condis, Caprabo i Bonpreu de Barcelona i Girona especialment.