Adriana Delgado no repetirà a les llistes d’Esquerra en les properes eleccions

189

Una decisió que pren per dedicar-se en exclusiva a l’alcaldia de Sant Vicenç de Castellet. Ho ha anunciat la mateixa Delgado des de les xarxes socials. Fa 5 anys que va entrar com a diputada al Parlament i ha viscut moments com la fallida declaració d’independència. A més, en aquesta segona legislatura ha estat la secretària quarta de la Mesa. Un fet que fins i tot l’ha portat, en una ocasió, a presidir un ple dedicat a les dones. Qualifica l’experiència com a molt intensa i enriquidora i diu que ha sigut un orgull i un honor poder representar el país des de diversos àmbit i fent territori. A més, explica que durant aquests anys ha conegut a grans polítics. 

Enmig d’aquest període, però, Delgado va ser escollida com a alcaldessa de Sant Vicenç, càrrec al què ara vol dedicar-se en exclusivitat coincidint amb la situació de crisi provocada per la pandèmia. Diu que és una situació que requereix el màxim de tothom i que és el que li ve de gust. A més, afegeix que, si pot també vol poder dedicar més temps a la familia. 

Ariadna delgado acaba el seu escrit dient que a Esquerra hi ha gent molt preparada i amb totes les ganes per agafar-li el relleu. Conclou dient que continuarà treballant i a disposició per construir un futur millor.