La cap de llista del grup municipal d’Esquerra Republicana de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñan i Claret, repeteix com a alcaldable per a les eleccions municipals del 2019. És la segona vegada que la republicana es presenta per a Sant Fruitós per a “refermar el seu compromís i seguir treballant intensament” pel municipi. Així, té clar que seguirà una línia que aposti “per les polítiques social, igualiàties, justes i feministes”.

Ara per ara, però, Mazcuñan encara no té una llista tancada. Durant les properes setmanes, ERC decidirà qui l’acompanyarà a les eleccions del 26 de maig. De moment si que tenen clar que buscaran “gent preparada en diferents àmbits, motivada i implicada pel poble i per fer la República”.

Els militants i simpatitzants l’han escollit per unanimitat en una assemblea que s’ha celebrat aquest dissabte 22 de setembre. El partit ha apostat per ella ja que volen “estabilitat i continuïtat” al projecte que han defensat per Sant Fruitós i asseguren que “no queda bé canviar cada cop de cap de llista”.  Això, segons afegeix ERC, mostra la seva “plena confiança” en la feina que ha fet la regidora durant aquests tres anys a l’oposició i a les files del partit.

Mazcuñan és educadora social a l’Ajuntament de Santpedor i responsable de la Secretaria de Polítiques d’Igualtat a ERC Bages. També és mare de dos fills, en Roc (actual Hereu de Sant Fruitós) i en Lluc.