Àdria Mazcuñan: “L’objectiu és poder dir que som un país”

142

La cap de llista del grup municipal d’Esquerra Republicana de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñan, assegura que el seu partit aposta amb fermesa pel referèndum i la independència. És una posició clara que defensa el partit republicà des dels seus inicis, ja que “històricament Catalunya ja va ser lliure” i volen tornar a ser-ho. Ho ha assegurat en el cercle d’entrevistes “especial referèndum 1-O” de Ràdio Sant Fruitós.

“Estem indubtablement a favor del referèndum”, afirma contundent Mazcuñan que, afegeix, aquest és l’objectiu principal del partit. El defensen perquè considera que “és la manera més clara i democràtica de què tot el poble es pugui expressar”. Així, anima plenament a tots els santfruitosencs majors de 18 anys a citar-se a les urnes aquest diumenge per votar qualsevol de les opcions que es proposen. Tot i així, assegura que des del partit que representa, la seva resposta “es decanta cap al sí”.

Mazcuñan recorda que l’objectiu del partit republicà és “poder treure el lliure del darrere i ser un país dins o fora d’Europa”. Ho reclamen perquè consideren que Catalunya serà “un país millor, més sostenible econòmicament i que pot funcionar”. I denuncia que els catalans reben un tracte desigual i que no se’ls vol a Espanya, ja que se’ls mira amb desconfiança quan només volen votar.

Pel que fa a la jornada electoral, Mazcuñan considera que serà “difícil” que no hi hagi incidències però que el seu desig és que no n’hi hagi. “Si toquem de peus a terra, sabem que serà difícil i per això cridem a que totohom es mobilitzi”, afegeix. Per això demana als santfruitosencs que des de primera hora del matí siguin als col·legis electorals per assegurar el funcionament de la jornada.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a l’informatiu del divendres de Ràdio Sant Fruitós, a la 1 del migdia, sintonitzant el 107.5 FM o en streaming a través del seu lloc web.