El Sallentí Tik Toker Adrià Charneco ha aconseguit 104.000 seguidors en menys d’un any. A la Central d’Ona Bages ha assegurat que és un nombre de seguidors que no esperava i es mostra sorprès per la rebuda de la gent. A tot això el jove diu que es necessita una constància per no perdre els seguidors aconseguits en poc temps. 

Diu que va ser a través d’un vídeo que va fer juntament amb un amic quan va començar a pujar de seguidors i fins aquell moment els números no han deixat de pujar. A tot això Charneco confessa que quan va passar dels 50.000 seguidors va fer un canvi de mentalitat i va anar incrementat el seu contingut. De fet, la pujada és deguda a un vídeo que es va fer viral.

Segons el sallentí la clau del seu èxit ha sigut la constància i fer vídeos que li agraden, primer de tot, a ell. Charneco es defineix a les xarxes socials com un “fuck boy”, perquè assegura que és un estil que normalment agrada a la gent i es marca com a objectiu seguir pujant molt més per tal que la mateixa aplicació posicioni el compte. De fet, Charneco assegura que quan passes d’un nombre de seguidors la mateixa aplicació et dóna suport per seguir pujant.

A tot això, les xarxes socials sempre són un benefici econòmica molt alt, però de moment el sallentí diu que té un benefici econòmic molt baix.