Acció Sindical del Bages presenta la secció a la residència de Can Jorba de Santpedor

158
Residència Can Jorba
Residència Can Jorba

Acció Sindical del Bages presenta la secció sindical al centre geriàtric de l’Onada a Santpedor. Es va constituir al Juliol i ja ha començat a desenvolupar la seva activitat amb l’objectiu d’ajudar els treballadors.

Amb l’intenció de millorar de millorar les condicions de treball al centre i tenir cura del procés d’atenció als seus usuaris, l’Acció Sindical del Bages ha presentat una secció a la residència Can Jorba, el centre geriàtric de l’Onada a Santpedor. Els seus responsables avisen que posaran l’ull a totes les vulneracions de drets laborals i fonamentals i per això han enviat una carta a la direcció del centre per poder abordar algunes de les irregularitats que asseguren haver vist. Diuen que hi ha incompliments del conveni col·lectiu i creuen que es pot millorar l’atenció als usuaris del centre, però que poden arribar a acords amb l’empresa per evitar que aquests problemes vagin a més. 

Els representants de la secció sindical de l’Onada a Santpedor asseguren que la seva feina també suposarà una millora en els serveis que ja ofereix el propi centre geriàtric i, a través d’una nota, volen encoratjar als treballadors a afiliar-se.