Les obres d’ampliació de la planta baixa de l’Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós arriben a la seva fi. El cost de les obres ha estat d’uns 62.000 euros, 50.000 dels quals han estat sufragats amb una subvenció de la Diputació. Aquest edifici, de 360 metres quadrats, ja va ser reformat quan l’Ajuntament el va llogar i es va adequar una part de la planta baixa. Ara, sent de propietat municipal, s’ha procedit a completar tota la planta.

L’Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós disposa des d’aquest mes de gener de més aules i més espai a la planta baixa de l’edifici. Amb la millora, s’ha guanyat una aula més gran que la resta, apte per fer classe i per fer-hi concerts, dos magatzems per guardar instruments i material, i una cambra de neteja.

La façana de l’Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós

Tot i que l’actuació il·lusiona a l’entitat, consideren que les obres s’han allargat més del que preveien. Goretti Montero és la directora de l’Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós: “Com escola estem molt contents de poder comptar amb una nova aula a l’edifici de l’escola de música de Sant Fruitós. Feia temps que veiem la necessitat d’ampliar l’espai disponible, ja que durant els darrers anys el volum d’alumnat ha anat augmentant. Amb aquesta aula guanyem un espai polivalent, que podrà utilitzar-se com a aula convencional o com a sala de concerts de petit format. La veritat és que ja tenim ganes de poder-la utilitzar, ja que les obres, com acostuma a passar sempre, han durat més temps del previst”.

Les obres van començar a finals d’octubre, per tant, han durat més de tres mesos. L’edifici va passar a ser de propietat municipal l’any passat quan el consistori el va comprar a la Congregació de les Serventes del Sagrat Cor.