Acabem el mes de febrer sense canvis

105

Avui divendres continuen els símptomes d’anticicló i estabilitat atmosfèrica, on repetim el temps que ha caracteritzat aquests dies. Per tant, boires a les valls i núvols baixos a tota la Catalunya central. A més, ha refrescat una mica i les temperatures són més fredes, sobretot a la comarca del Solsonès. Amb tot, al llarg del matí acabarà sortint el sol i l’ambient serà agradable al migdia, amb temperatures màximes d’uns 17ºC. De cara a la tarda, esperem que arribin bandes de núvols alts.

Dissabte esperem una jornada similar i sense gaires canvis, amb la presència de núvols baixos durant les primeres hores del matí i amb temperatures que podrien tornar a refrescar. Paral·lelament, el sol tornarà a ser dominant, tot i que al migdia i tarda és probable que arribin intervals de núvols alts i mitjos que podrien enteranyinar el cel i fins i tot a ennuvolar-lo. Les temperatures màximes baixaran també una mica, amb valors d’entre 16 i 14ºC.

De cara als pròxims dies acabarem el mes de febrer sense gaires canvis, on diumenge ens arriba una petita massa d’aire fred que farà baixar lleugerament les temperatures. No obstant això, seguirem amb el patró de sol i boires, tot i que no descartem que pugui escapar-se alguna gota.