A partir de setembre la C-16 serà gratuïta de dilluns a divendres al seu pas per la ronda de Manresa

310

El Govern va aprovar la modificació del Decret que regula la concessió de l’autopista C-16 de Terrassa a Manresa a partir de l’1 de setembre vinent. Per tant tots els usuaris del tram que va des del peatge de Sant Vicenç/Castellbell cap al nord (i a l’inrevés) gaudiran d’una bonificació del 100% del cost del peatge durant les 24 hores durant els dies laborables. D’aquesta manera, s’amplia la bonificació existent, que s’aplicava durant les hores punta (de set a dos quarts d’onze i de cinc a nou de la tarda dels dies no festius).

És a dir, si s’accedeix a l’autopista per aquesta barrera i se circula en direcció a Berga, o si es ve per la C-16 des del nord i se surt cap a la C-55 en aquest punt, el preu del peatge serà de zero euros a qualsevol hora del dia.

Amb aquesta mesura, el Govern vol convertir aquest tram de la C-16 en una veritable ronda de la ciutat de Manresa , amb l’objectiu de contribuir a descongestionar la C-55. Aquest descompte del 100% s’aplicarà a tots els recorreguts entre l’enllaç número 41 (Sant Vicenç de Castellet) i el final de l’autopista C-16 a Sant Fruitós de Bages, en tots dos sentits de circulació i als turismes.