A l’informatiu del divendres de Ràdio Sant Fruitós…

143
ràdio_sant_fruitós

Sant Fruitós de Bages comença el mes de març amb més festa. Després de la multitudinària festa de l’arròs, arriba el Carnestoltes amb doble concert de Karaoke i amb un seguit de propostes decidides de forma assembleària pels mateixos joves del poble. També parlarem de la Festa de l’Arròs i sentirem algunes de les veus que van passar pel programa que fèiem a Ràdio Sant Fruitós el diumenge.

Explicarem la història d’una paret que els alumnes de 6è del Monsenyor Gibert volen arreglar per fer-hi murals i el pintor local, Jaume Crespiera, ens parlarà de l’exposició que inaugura avui al vespre a la Biblioteca.

Arribarem a dos-quarts de 2 del migdia amb doble entrevista. Avui a l’Aitana i la Marina i el tècnic del Nexe Jove, Sergio López, que ens parlaran del Carnesoltes i de la participació dels joves. També sentirem al president de la secció local d’esquerra a Sant Fruitós, Jesús Valero, que ens farà un balanç dels 3 mesos al nou càrrec i parlarà de la reforma horària, després de la visita de dissabte a Sant Fruitós del diputat al parlament Fabián Mohedano, que va venir a parlar sobre la conciliació entre la vida laboral i personal.

David Comas ens presentarà el temps, que arriba amb algunes pluges a la comarca i la seva secció de temps pel temps, avui dedicada a les dites del mes de març.