A l’informatiu del divendres de Ràdio Sant Fruitós…

119
ràdio_sant_fruitós

Un grup d’alumnes de 1r de Batxillerat del Gerbert d’Aurillac ha marxat aquesta matinada cap a Àustria per participar en la commemoració de les víctimes del nazisme que se celebra aquest 7 de maig. Es tracta d’un projecte de l’Amical de Mathausen, en el qual s’ha sumat l’institut amb la recerca de dues víctimes del poble que van morir al camp de concentració de Gusen.

I avui l’ensenyament serà el protagonista perquè també parlarem del Treball de Recerca d’una alumna de Sant Fruitós que ha quedat entre els 10 millors de Catalunya. La sentirem a la secció de l’entrevista i també sentirem una entrevista a Roc Grandia, un altre estudiant que ha tornat de passar 3 mesos a Quebec.

Explicarem les obres que comencen dilluns a Pineda de Bages per a la reordenació de la circulació i el nou parc infantil. Diumenge, s’inaugura la pista poliesportiva de les Brucardes.

David Comas ens explicarà el temps per aquest cap de setmana i ens parlarà del vent de ponent a la seva secció de Temps pel Temps. Pere Flores ens farà el repàs de l’agenda esportiva i Agustí Massana de l’agenda de la setmana.

Això i més notícies a l’informatiu d’avui que comença, ara mateix- som-hi!