A l’informatiu del divendres de Ràdio Sant Fruitós…

195
ràdio_sant_fruitós

La Colla de l’Arròs serà a la 5a edició d’Alícia’t, la festa de cuina fàcil, sana i divertida de Sant Benet de Bages que promou Fundació Alícia i Catalunya-La Pedrera i la Diputació de Barcelona per aquest cap de setmana. Hi haurà 150 activitats per a totes les edats amb tallers sobre com cuinar de forma saludable.

10 llocs de treball, són els que ofereix l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages per persones que estiguin a l’atur. Entre les ofertes, hi ha la de psicòleg o professional de la neteja.
La piscina obrirà les portes el 16 de juny amb el vestíbul renovat i amb la gestió del servei repartida entre diverses empreses. També hi haurà el servei de

Atenció, perquè l’enquesta per escollir els grups de música que han de tocar per la festa major tanca dimarts 2 de maig. Séptimo A continua a la llista dels seleccionats, també hi apareixen noms nous com l’Hora de Joglar o Pachucos.

A partir de dos-quarts de dues el nostre company Marcel Tarazona entrevista al director del CLAM, el festival de Cinema Internacional Solidari de Catalunya – abans de Navarcles- que va engegar motors ahir i que enguany arriba amb la conglomeració de forces amb Sant Joan i Manresa. David Comas ens presentarà el temps i ens parlarà de la pluja d’animals a la seva secció Temps pel Temps.
Pere Flores l’agenda esportiva i Agustí Masana l’agenda d’activitats.

Això i més notícies a l’informatiu d’avui que comença, ara mateix- som-hi!