A l’informatiu del divendres de Ràdio Sant Fruitós…

126


Sant Fruitós de Bages construirà una rampa per accedir a la passera de La Rosaleda. L’estructura, de 85 metres de longitud, permetrà que vianants, bicicletes, cotxets o cadires de rodes puguin accedir a la passera. 


Sant Fruitós destinarà 30.000 euros a reparar els camins que van quedar malmesos després de les pluges del mes d’octubre. L’Ajuntament ha iniciat els treballs d’arranjament de diferents camins que, degut als forts aiguats de finals d’octubre, van quedar malmesos i dificultaven la mobilitat de vehicles i vianants.

El proper dimarts, 3 de desembre, el carrer Padró, en el tram comprès entre l’avinguda Bertran i Serra i el carrer Sallent, quedarà restringit a la circulació de vehicles. 

Sant Fruitós de Bages exigeix a la Generalitat que s’impliqui per solucionar l’onada de robatoris. Recordem que el municipi va patir onze robatoris en vuit dies. 

I després a l’entrevista…parlarem amb la Ylènia Morros. La bagenca va explicar com és conviure amb un transtorn de la conducta alimentària.  Aquest dissabte dia 30 de novembre és el dia internacional contra la lluita dels TCA, com són: la bulímia, l’anorèxia, el transtorn per afartament, l’obesitat o la vigorexia. Actualment aquesta malaltia afecta a gairebé el 20% de la població. 

Repassarem també l’agenda, el temps i els esports.