Sant Fruitós de Bages ja té la seva plaça major. El renovat Cobert de la Màquina de Batre i la plaça Onze de Setembre, van quedar inaugurats oficialment el diumenge davant de centenars de persones i amb la participació de moltes entitats.

La Festa de l’Arròs tornarà a tenir protagonisme aquest cap de setmana i lluirà a la Festa del Ram de Vic. La colla de l’arròs oferirà 850 tastos de paella en un estand on s’explicarà la festa al públic.

A partir de 2/4 de dues podreu sentir l’entrevista al president de l’Associació Esportiva Escolar Paidos, Joan Girona, que ens fa 5 cèntims de la 20a edició del Torneig de Pasqua Memorial Martí Orive que comença demà al matí al Paidos. També sentirem l’entrevista del nostre company Marcel Tarazona a la pediatra Montse Terradas i la infermera Rosa Solsona, després de l’enrenou sobre la mort d’una nena de 9 anys a Manresa per meningitis.

David Comas,ens presentarà el temps de l’inici, per alguns, de les vacances de Setmana Santa i ens parlarà del Llamp Bola, un llamp que desprèn olor! a la seva secció de Temps pel Temps.

Això i més notícies a l’informatiu d’avui que comença, ara mateix- som-hi!