A les portes de la Festa de l’Arròs, la colla de l’arròs s’està preparant per servir 3.200 racions per aquest diumenge. Enguany estrenaran espai per a 4 paelles més i una cuina industrial de la caseta de la pista del Bosquet. A més, tot el poble s’ha bolcat a la festa amb la fira d’artesans i comerciants, les passejades amb ponis i cavalls. També hi haurà un espectacle de carrer i a banda del concurs de paelles, també hi haurà un concurs de paelles infantils dinamitzat per Fundació Alícia. En parlarem a la secció de l’entrevista, a partir de dos-quarts de dues, amb el cap de colla de l’arròs, Genís Noguera i també parlarem del 7 dArròs i la 3a edició del +KVi que se celebra demà, amb Jaume Plans i Dani Giner.

Famílies del Pla del Puig preparen un carnestoltes reivindicatiu per dissabte que ve al poble. Fa 10 anys que l’escola està en els mòduls i per mostrar la seva indignació han decidit preparar una cançó i disfressar-se de constructors.

El diputat al parlament, Fabian Mohedano, serà dissabte al matí a Sant Fruitós, en una xerrada organitzada per esquerra sant fruitós, sobre la Inicitativa de la Reforma Horària.

David Comas ens presentarà el temps d’aquest cap de setmana i ens parlarà de la pols en suspensió d’origen subsaharià que ens va afectar ahir.

Això i més notícies a l’informatiu d’avui que comença, ara mateix- som-hi!