A l’informatiu de divendres a Ràdio Sant Fruitós…

79
ràdio_sant_fruitós

Un jove de Sant Fruitós de Bages de 17 anys, Esteve Pla, ha creat un dispositiu per allargar l’autonomia de la gent gran. Hi entren en joc un rellotge de canell, un collar, un gos i molta tecnologia.

3 són les mocions en les que els grups municipals de Sant Fruitós s’han posat d’acord i han aprovat, per tal d’adherir-se a la xarxa ‘Feixisme mai més’, reclamar una sobirania energètica i instar al Parlament i l’Estat l’acollida de refugiats. L’horari dels plens es manté a les 6 de la tarda i segueix amb l’absència d’un regidor del grup municipal de CiU i un del grup d’ERC, que arriben una hora més tard al ple al·legant responsabilitat professional.

En la setmana del 8 de març, dia de la Dona treballadora, el nostre company, Marcel Tarazona ha parlat de la situació de la dona amb les treballadores del Servei d’Informació i Atenció a la Dona de Manresa.

David Comas ens presenta un temps de cap de setmana calorós i amb molt sol. A la seva secció temps, pel temps, ens explica d’on ve aquest augment de les temperatures.