A les portes d’una notable baixada de temperatures

138

Avui comencem aquest dijous amb temperatures fredes i amb repetició de boires anticiclòniques i matineres a les valls i fondalades de la depressió central. Altre cop, a la resta ambient assolellat i cel seré que serà novament el protagonista de la jornada. Al migdia i tarda el sol s’acabarà imposant a tot el territori i les boires dissiparan. A més, el termòmetre mirarà cap amunt perquè les màximes seran pròximes als 20ºC i per tant l’ambient serà completament suau a les hores centrals del dia.
A més, recalcar precaució amb el vent del nord que començarà a bufar fort a muntanya.

Demà divendres tindrem una important baixada de temperatures general, sobretot de màximes però també de les mínimes durant el cap de setmana i tota la setmana que ve. Així doncs, torna l’ambient de tardor en la seva màxima esplendor i ens haurem de tornar a abrigar una mica més durant el migdia, ja que les temperatures estaran per sota els 13/14ºC a totes les comarques centrals. Amb tot, el cel continuarà sense núvols i el sol serà dominant altre cop excepte les boires quotidianes d’aquests dies.

De cara als pròxims dies destaquem la baixada de temperatures, la qual ens acompanyarà durant tot el cap de setmana. Tot i així, aquesta massa d’aire més fred i del nord tendirà a ser substituïda perla setmana que ve per novament una massa més càlida.