A la venta les entrades pel concert de Txarango a Sant Fruitós de Bages

178

Des d’aquest divendres 10 de novembre, a partir de les 9 del matí, es posen a la venda les entrades pel concert de Txarango del proper 26 de gener que s’emmarca dins la Festa Major d’Hivern. Les entrades, en aquesta primera fase de venda, només es podran comprar presencialment en els tres punts habituals de venda d’entrades al municipi.

Concretament es podran adquirir a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, a la Biblioteca Municipal i al Nexe – Espai de Cultura, al Punt d’Informació Juvenil en el seu horari de servei i en la resta d’horari al servei de Cafeteria. El preu de les entrades anticipades és de 10 euros i només es podran adquirir 5 entrades per cada persona que vagi als punts de venda establerts. Més endavant, però, s’activarà la venta online.

El regidor de Cultura, Xavier Racero, assegura que ja s’havien plantejat abans portar Txarango a Sant Fruitós però que en aquell moment no va ser possible. Ara si que ho és i esperen que s’acabin totes les entrades. Així ho explica:

Des del consistori també recorden que els menors de 16 anys només podran accedir al concert si van acompanyats pels seus pares o tutors legals, que també hauran de tenir la seva entrada corresponent. El concert es celebrarà al pavelló d’esports municipal que té un aforament per a 1.600 persones.

El popular grup Txarango, doncs, farà a Sant Fruitós de Bages l’únic concert de la gira “El cor de la Terra” a la comarca del Bages. La banda ja té confirmats un total de 66 concerts a Catalunya i arreu del món que finalitzaran amb un macroconcert a Londres.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa tres anys que aposta fermament per artistes de renom per celebrar els concerts de la Festa Major d’Hivern amb un èxit rotund i amb entrades exhaurides. Aquest any ha estat amb el concert de La Pegatina i el 2016 amb Els Catarres.