La Propietat de l’immoble ha demanat la suspensió del judici d’avui dijous. La Immobiliària Aliseda vol mantenir les converses amb els membres de l’Ateneu per trobar una solució pactada.

Aquest matí havia de celebrar-se el judici per un delicte d’usurpació lleu a 14 veïns del Moianès per l’ocupació de l’edifici. Els fets es remunten al 10 d’abril de l’any passat, quan un grup de veïns ocupava un edifici a mig construir i abandonat des del 2008. La propietat, Immobiliària Aliseda, ha denunciat aquestes persones identificades aquell dia pels Mossos d’Esquadra. La Martina és portaveu de l’Ateneu la Polseguera i explicava que les identificacions anaven relacionades al compliment de la normativa Covid-19.

Des de l’acusació han aprofitat aquestes identificacions policials, fetes per garantir que es complia el confinament comarcal durant la pandèmia, finalment han servit per denunciar l’ocupació de l’edifici.

Aquest procés judicial és paral·lel al judici sobre l’ocupació del mateix ateneu, que ha de resoldre el futur de l’immoble i va ser ajornat ara fa un mes.