Moià comença el 2022 amb un nou centre de creació cultural, “l’A Cobert”. El nou espai buscarà fomentar el pensament crític a través de l’art i promocionar artistes locals. Aquest dissabte al migdia ha obert les portes “A Cobert” un nou espai cultural que neix a Moià amb l’objectiu de donar veu a artistes locals amb pensament crític i acostar l’art contemporani als veïns de la comarca del Moianès. L’espai és un antic corral reconvertit en sales d’exposicions i sales per a tallers la Nerea Campo és la codirectora del projecte.

Aquest passat dissabte el matí van obrir portes amb el recital poètic de l’artista de la comarca Francesc Canyes amb una cinquantena de persones de públic. També va ser la primera oportunitat per conèixer l’espai i la programació de tallers i espectacles que es faran a l’A Cobert. La Nerea ens explicava que donen molta importància a transmetre idees i pensaments crítics a l’hora de treballar.

El projecte també aposta per la descentralització de l’art i la força cohesionadora en territori rural que tenen les expressions artístiques.