850 € recaptats en la banyada de nit freda a Sant Fruitós

134

BERNAT BERNABEU.- La banyada nocturna de Sant Fruitós de Bages és una de les activitats estrella de la Festa Major d’Estiu. La nit d’ahir va ser una mica freda per ser estiu i segurament per això va durar poc, tot i que es podia allargar fins a la 1 de la matinada.

Es van vendre 450 entrades i es van recaptar 850 € per la cavalcada de reis.La banyada nocturna també va comptar amb molta vigilància, amb controls de seguretat a la porta per tal d’evitar cap robatori o incident. La Paula Mora, tècnica de joventut el Nexe Jove, valorava així l’activitat.

La colla de diables Asmodaics i Goliaters tornaran a representar l’espectacle ‘Boca de l’infern’ avui a la nit, després de 2 anys. Això serà a partir de les 11 de la nit al Cobert de la Màquina de Batre i la història del monestir de Sant Benet amb les 3 bèsties Abygor, Agamon i el Murmur i les bruixes, acabarà amb un castell pirotècnic.

Abans de l’espectacle i del concert de Gossos, però, hi haurà l’esperada Festa Andalusa, de l’escola Lourdes Jimenez i la posterior actuació del Grup Dorao a la pista del Bosquet. A les 6 de la tarda al camp de futbol hi haurà la Holi-party d’adolescents.cat amb els DJs Ernest Codina i Roger Carandell.