7 dies de tapes per la Festa Major d’Estiu de Sant Fruitós

175

Del 27 juny al 4 de juliol, Sant Fruitós de Bages celebra el “7 de Tapes”, una proposta per fomentar l’activitat gastronòmica i comercial del poble a través d’una degustació de tapes i vins amb D.O Pla de Bages entre 15 establiments de Sant Fruitós. La iniciativa neix arran de l’èxit del “7 d’arròs” de la Festa de l’Arròs.

Els participants tindran una butlleta de participació que aniran segellant en els diferents establiments i passaran a participar en un gran sorteig final que se celebrarà el dilluns 4 de juliol al Bosquet, coincidint amb el final de la Festa Major d’Estiu. El preu és de 3 € tapa+copa de vi i també hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament de 15 € on cada consumició costa 2,5 €. Jaume Plans del Nou Celler, un dels coordinadors de la iniciativa.

Els locals adherits a la iniciativa són: Marisqueria can Ladis, Restaurant-Bar Can Plana, Bar Ultimo de la Fila, La Cuina del Bosquet, L’Abadia del Pont Vell, La Senyal (piscines municipals), El Berenador del Parc de l’Agulla, La Fonda Sant Benet, Cafeteria Delicious, el Klam, restaurant Can Ferrer, La Braseria del Padel, Nou Celler, Bar-Restaurant Sant Isidre i el Mas de Sant Iscle.