“7 de tapes” torna per Festa Major ampliant cellers de fora del Bages

229

7 de tapes torna per tercer any consecutiu a la Festa Major de Sant Fruitós de Bages. Ho fa amb tres dies de tapes, pinxos i vins, i amb l’acte central el dijous 28 – si que la primera edició eren set dies gastronòmics però l’any passat es va reduïr a tres.

Així, la cita gastronòmica serà del 27 a 29 de juny. D’aquesta forma, des de l’organització proposen que el dimecres 27 i el divendres 29, els consumidors facin la ruta de tapes pels locals col·laboradors, de les 19:30h a les 22:30h. El preu del pinxo o tapa amb una copa de vi o cervesa és de 3 euros.

En canvi, dijous 28 serà el punt fort de la cita gastronòmica. I és que “anem de tapes al cobert” proposa un pack de copa, tres tapes i tres degustacions de vi per 12,50 euros. Serà de 20h a 23:30h. I a banda, “Los Bingueros”, amb música dels anys 20, amenitzarà la nit. Hi ha un total de 500 tiquets i es poden comprar als establiment que col·laboren. Des de l’organització recomanen que els qui ho desitgin el comprin els tiquets amb anticipació i així no es quedaran sense.

Així ho explica Jaume Plans:

La novetat d’enguany és que amplien la varietat de vins i en conviden de fora del Bages. Hi participaran Mas de Sant Iscle, Oller del Mas, Albet i Noya (Penedès) i Herència Altés (Terra Alta).

A banda, també han habilitat una etiqueta a Instagram perquè els consumidors hi participin: #setdetapes2018