La 6a edició de la Festa dels 3 Tombs reunirà a uns 70 cavalls d’arreu de la comarca i de comarques veïnes diumenge 22 de maig. El Club Hípic Sant Fruitós organitza la tradicional festa del protector dels animals, Sant Antoni Abat.

Començarà a les 10 del matí a la plaça Alfred Figueras i a les 11h començaran les actuacions de ball del gimnàs V2O. A la mateixa hora, hi haurà la missa solemne a l’església.

La jornada continuarà amb el traspàs de la bandera i abans de la cavalcada popular es farà una demostració del joc de les cintes que es recupera després de 60 anys. Cada cinta anirà acompanyada d’un premi com descomptes a la peixeteria o samarretes del Barça. Ens ho explica la secretària i encarregada del Club Hípic Sant Fruitós, Anabel Martín.

La cavalcada anirà acompanyada de la xaranga de l’Escola de Música i Arts Navarcles – Sant Fruitós i a dos-quarts d’una es farà la benedicció dels animals al carrer, abans de tornar a la plaça i de fer el joc de les cintes. A més, qui ho vulgui podrà participar en un concurs de fotografia que es farà durant el matí i en el qual es sortejarà un àpat per a dues persones al restaurant Can Ladis.