La cinquena Punk Trail de Sallent podria ser la última

188

La cursa Punk Trail de Sallent d’enguany hauria arribat a la seva última edició. Els organitzadors han valorat la 5ena edició, que s’ha dut a terme al municipi el dia 16 i han decidit que aquesta ha estat l’última jornada, ja que disposen de pocs recursos i hi participen pocs voluntaris.

La punk trail és una cursa de 23 km i 1.200 metres de desnivell.  Un fet positiu pel poble és que es dur a terme per tot el municipi de Sallent i les seves montanyes. La cursa va començar a tres quarts de set i els organitzadors van recordar portar frontal, ja que a dos quarts de nou es feia fosc. Un fet a destacar és que des de la organització es va demanar no caminar durant la cursa, ja que aquesta s’havia de fer integrament corrent.  

Durant les quatre edicions anteriors, la Punk Trail comptava amb diferents subvencions de patrocinadors, però aquest any els organitzadors han hagut de comptar amb l’ajuda de l’Ajuntament per dur a terme el tràmit. El regidor d’esports de Sallent, Jonatan Caro, ha valorat la jornada:

A més a més, tan aquí Sallent com als altres municipis on també s’ha dut a terme la jornada esportiva, s’han recollit aliments que, tal i com ens explica un dels seus organitzadors, Jordi Molist:

A la cursa hi van haver 200 participans, tal i com ens explicat Jordi Molist, i Carles Pasquet ens explica la seva experiència com a corredor de la cursa, que la va fer amb un temps de 4 hores i 15 minuts.

Aquesta serà la última Punk Trail que es durà a terme a Sallent segons els organitzadors, tot i que encara no és definitiu. Per tant, a la vila es podria realitzar una 6a Punk Trail.

 

Fotografia: La Diferent