54 comerços de Sallent ja tenen el seu web gràcies al programa comerçlocal.cat

123
Fundació .cat
Fundació .cat

REDACCIÓ | La Fundació puntCAT en col·laboració amb l’Ajuntament de Sallent i la Unió de Botiguers i Comerciants de Sallent (Sallent Comercial) han fet possible el programa de digitalització comerçlocal.cat al municipi.

Durant 4 setmanes, 54 comerços de la zona han demanat el seu lloc web en català amb la informació bàsica del seu negoci. El programa ha tingut molt bona rebuda entre els comerciants i botiguers de Sallent, fins al punt que s’ha prorrogat l’acció una setmana més del previst per a poder donar resposta a totes les peticions.

Segons l’alcalde, David Saldoni, “Les noves tecnologies i internet són els eixos vertebradors de la societat del segle XXI, formen part del nostre dia a dia en tots els aspectes, directe o indirectament, i és imprescindible ja, que les integrem i les utilitzem a favor nostre per millorar la qualitat de vida, les relacions humanes, econòmiques i culturals. Acollir-nos al programa Comerçlocal.cat ha de suposar una gran oportunitat per a tots aquests petits comerços que fins ara no feien ús de les TIC, i que a partir d’ara, gràcies a aquest web presència que se’ls ha facilitat gratuïtament, podran promocionar-se, donar-se a conèixer i vendre els seus productes dins d’aquesta gran xarxa d’una manera fàcil i entenedora. Des de la regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sallent som conscients de la importància d’apropar la tecnologia a la població i estem treballant plenament en diferents projectes per donar una empenta als comerciants de la nostra vila, que fins ara, s’han mostrat oberts i amb molt d’interès per acollir-se als programes que anem oferint”.

El president de la unió de botiguers, Josep Puig, també valora molt positivament la campanya que fundació.cat ha fet a Sallent. “Aquest web presència que proporciona fundació.cat a cada comerç, ha estat una eina que ha permès posicionar i impulsar Sallent Comercial a les xarxes socials i internet per tenir més ressò i oportunitats. La clau que la campanya hagi tingut tant d’èxit recau en la rapidesa de la creació d’aquest domini.cat, que feia possible disposar del web en poca estona. A més  a més utilitzar el .cat, obre una finestra de Catalunya cap al món digital i global”.

La Fundació puntCAT promou amb aquesta gira per tot el territori de parla catalana un programa que fomenta l’accés de tots els botiguers a la xarxa per tal de donar a conèixer el seu comerç a internet i augmentar els seus clients potencials.