50 estudiants de secundària de tot Catalunya participaran al programa ‘Joves i Ciència’ que arrenca a Món Sant Benet

176
Imatge d'arxiu: Comunicació Fundació Catalunya La Pedrera

Món Sant Benet acollirà aquest dissabte, a les 12h del migdia, l’acte de benvinguda i comiat del programa Joves i Ciència que preveu l’assistència d’unes 300 persones

L’acte servirà per donar la benvinguda als 50 joves estudiants que participaran de la dotzena edició del programa i, també, per acomiadar els que acaben el programa aquest any. De la mateixa manera, l’esdeveniment es convertirà en un punt de trobada pels participants actuals de la iniciativa.

El programa ‘Joves i Ciència’ va néixer el 2008 i té una durada de 3 anys, en els quals els estudiants fan estades a MónNatura Pirineus, centres de recerca locals i finalment centres de recerca internacionals.

Els participants comparteixen la passió i l’interès per la ciència, la recerca i les carreres científiques. En l’edició d’enguany s’ha seleccionat un jove del Bages i també estudiants de 10 altres comarques, com el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf o el Gironès. Tots ells tindran l’oportunitat d’entrar en contacte amb la recerca científica i treballar amb investigadors de primer nivell.