50 estels volen pels drets dels infants al Batibull de Sant Fruitós

143
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Festa Major Infantil de Sant Fruitós de Bages seguia dimecres a la tarda al Cobert de la Màquina de Batre amb l’inflable i un taller d’estels. L’activitat formava part del projecte ‘Fem créixer els drets dels infants’, organitzat per Cal Clic, l’espai socioeducatiu del municipi.

El projecte es pot conèixer en una exposició a la Biblioteca fins divendres, en la qual també hi ha jocs que han fet els mateixos infants sobre la Festa Major Infantil, la residència El Lledoner i de la Biblioteca. A 2/4 de 7 la companyia El Pot Petit va fer ballar a tots els nens i nenes. Tot i el vent, el Cobert es va omplir de famílies que s’ho van passar la mar de bé cantant, ballant i jugant amb el confeti de Món d’Oci.

A la nit, cinema a la fresca mai més ben dit, però sota cobert en la programació de la Festa Major d’Estiu. ‘La, la, land’ va ser el film més votat i del qual van gaudir els cinèfils de Sant Fruitós.

El correaigua és avui a partir de 2/4 de 7 de la tarda a la Plaça Onze de Setembre i al Cobert amb festa de l’escuma i l’animació de Jordi Callau.

Amb motiu de la festa de l’aigua, es prohibirà l’estacionament als carrers Eugeni d’Ors, Ramón i Cajal i Cervantes des de la 1 del migdia i fins a les 8 del vespre. Durant el recorregut (que està previst de 2/4 de 7 a 2/4 de 8 de la tarda) es realitzaran talls intermitents a la circulació pels carrers afectats esmentats anteriorment.

Si voleu saber més actes de la Festa Major d’Estiu, els podeu trobar seguint l’enllaç.