Cap de setmana de sol, núvols prims i calor

56

Estrenem el divendres amb sol i una temperatura matinal més fresca que ahir. Novament, avui tindrem una jornada assolellada amb el permís d’alguns núvols prims poc destacables. Tot plegat, amb un migdia altre cop càlid; els termòmetres es tornaran a enfilar i les màximes es mouran entre 26ºC i 28ºC. Vent de marinada al llarg de la tarda, que bufarà moderadament i suavitzarà una mica el mercuri.

Demà dissabte pocs canvis. Arrencarem el cap de setmana amb un temps tranquil, però amb bandes de núvols prims que deixaran el cel enteranyinat amb aquest resol. Malgrat tot, la notícia serà l’augment de la temperatura. El migdia de dissabte serà el més càlid del que portem d’any, amb valors màxims que fregarien els 30ºC o puntualment més alts. El vent de component sud/sud-est es giraria durant la tarda.

De cara als pròxims dies, mateixa tònica de temps. Diumenge majoritàriament assolellat amb bandes de núvols prims i alguns núvols d’evolució al nord del Solsonès; sense més conseqüències. I per l’inici de la setmana vinent més estabilitat i calor. La ratlla de les temperatures continuarà ben amunt, amb un ambient d’estiu.