Continuem amb un temps estable

47

Estrenem el dijous amb un temps tranquil i fresc durant les primeres hores del dia. Al llarg de la jornada l’ambient estable serà el protagonista amb alguns núvols prims que deixaran el cel enteranyinat, amb sol o resol. Un dia més la temperatura s’enfilarà a les hores centrals del dia; tornarà a fer calor, però una mica menys que ahir. Les màximes podrien recular un parell de graus i quedar-se entre els 25 i 28ºC.

Demà divendres poques novetats. Continuarem amb l’anticicló ben a prop i això es traduirà amb un temps novament assolellat arreu, amb algunes pinzellades de núvols alts decoratius. Pel que fa a la temperatura, pujarà lleugerament, amb un migdia força càlid i típic d’un mes d’estiu; es poden registrar alguns valors màxims propers als 30ºC.

De cara als pròxims dies, mateixa tònica de temps. El domini del sol i la temperatura estival es repetirà al llarg del cap de setmana, amb uns termòmetres que encara pujaran més; els valors màxims superaran els 30ºC i s’acostaran als 35ºC a partir de la setmana vinent. De moment no es preveuen canvis a mitjà termini.