Preocupació al Moianès per l’augment d’accidents de trànsit a Moià durant els caps de setmana. Els entorns de Moià sumen tres caps de setmana consecutius amb accidents a les carreteres, l’últim un xoc entre dos vehicles a la zona de la Fàbrega, a la C-59, entre Moià i Castellterçol. Per sort, aquest cop no es van haver de lamentar ferits de gravetat. Amb l’arribada del bon temps i una primavera sense restriccions sanitàries, al Moianès s’ha notat un augment de la mobilitat durant els caps de setmana, aquest ha vingut acompanyat de més sinistralitat a la carretera.

Per Sant Jordi un accident a la via que uneix Moià i Calders, a poca distància de la capital de la comarca, va causar la mort de dues persones. El cap de Setmana passat, a la mateixa zona, un cotxe va sortir de la carretera i va topar contra un arbre, com a resultat de l’impacte una persona va resultar ferida greu.

Les dues carreteres principals del Moianès tenen un projecte de reforma entre mans, la més imminent la de la C-59. Aquest estiu hauria de començar la reforma del tram entre Moià i Sant Feliu de Codines, tot i que de moment l’obra encara no s’ha licitat.