Temps estable i molt suau

53

Iniciem el dimarts amb un cel assolellat i una temperatura una mica fresca. Ahir encara vam tenir alguns ruixats de tarda, que van deixar per exemple 3 mm a Sant Salvador de Guardiola, però avui ja no se n’esperen, en una jornada que estarà marcada pel sol, amb el permís d’algunes bandes de núvols prims. Tot plegat, amb una temperatura pre estiuenca; avui les màximes encara pujaran més i se situaran per sobre dels 25ºC als punts més càlids de la Catalunya Central.

Demà dimecres, dia esplèndid. El sol serà el protagonista tant al matí com a la tarda, amb un cel blau arreu. Per altra banda, notarem una altra vegada un ambient molt suau, fins i tot càlid a les hores centrals del dia; les màximes es mouran entre els 24 i 27ºC.

De cara als pròxims dies, sense canvis. L’anticicló continuarà ben a prop i això es traduirà en un temps estable i assolellat. Els termòmetres continuaran estables fins divendres, amb tendència a pujar encara més durant el cap de setmana, quan veurem si s’assoleixen els primers 30ºC de la temporada. De moment, no es veuen pluges a la vista.