Temps més tranquil durant aquest divendres

63

Comencem aquest divendres amb un temps tranquil i una temperatura similar a la d’ahir, una mica fresca. Durant aquest matí el sol serà el protagonista amb poques novetats, i de cara a la tarda creixeran nous núvols d’evolució, que a diferència dels últims dies, no deixaran precipitacions. Tot plegat, en un migdia molt suau; avui les màximes pujaran una mica més i es poden enfilar fins als 24ºC les més altes.

Demà dissabte, pocs canvis. Un matí esplèndid dominat pel sol deixarà pas al creixement d’alguns núvols al llarg de la tarda, però sense més conseqüències. La temperatura diürna encara pot guanyar un parell de graus més, i a molts punts s’assolirà la xifra dels 25ºC. Per tant, l’ambient serà molt agradable, típic del mes de maig.

De cara als pròxims dies, augmentarà una mica la inestabilitat. Serà sobretot la tarda de diumenge, quan els ruixats podrien arribar cap al nord de la Catalunya Central o punts del Moianès al llarg de la tarda. Tot i això, al matí continuarà el temps assolellat. Per l’inici de la setmana vinent es mantindria algun xàfec de tarda, però la tendència a mitjà termini és a tenir un temps cada cop més anticiclònic, amb una temperatura que continuarà molt suau.