Avui ruixats de tarda menys intensos i al sector sud

60

Comencem el dijous amb un temps tranquil, fresca matinal i alguns bancs de boira que afecten punts de la Catalunya Central, després dels xàfecs que ahir a la tarda van deixar per exemple 15 mm a Solsona o 11 mm a Cardona. Aquestes boires s’aniran dissipant al llarg del matí, i s’espera que el sol acabi sent el protagonista. Malgrat tot, a partir del migdia tornaran a créixer nuvolades, però a diferència dels últims dies, descarregaran ruixats de menys intensitat i concentrats al Moianès i zona sud del Bages. Pel que fa a la temperatura es mantindrà similar a la d’ahir; suavitat quan tinguem més estones de sol i fresca quan descarreguin els ruixats.

Demà divendres, jornada més estable. Matí tranquil i assolellat arreu i durant la tarda arribaran alguns núvols, però en principi no deixaran precipitacions enlloc. Tot plegat, amb un mercuri que anirà cap amunt; demà les màximes seran molt agradables i podran enfilar-se fins als 20ºC-23ºC.

De cara als pròxims dies, pocs canvis. Dissabte estabilitat, amb domini del sol i temperatures molt suaus que fregaran els 25ºC i diumenge no es descarta alguns ruixats de tarda, després d’un matí tranquil. Amb tot, sembla que l’ambient semiestiuenc s’instal·larà i perdurarà al llarg de la setmana vinent.