Matí tranquil a l’espera d’una altra tarda moguda

67

Comencem el dimecres amb menys nuvolositat i una temperatura més fresca a primeres hores del dia. Ahir els ruixats van afectar diversos punts, on destaquen els 7,2 mm de Moià, però aquest matí canvi radial; temps assolellat i tranquil a l’espera d’una tarda altre cop moguda. A partir del migdia creixeran núvols d’evolució i els xàfecs podran descarregar localment amb forta intensitat i anar acompanyats de tempesta. Poden afectar qualsevol punt de la Catalunya Central, amb més probabilitat al sector oest. Tot plegat, amb un migdia una mica més suau, amb màximes entre els 18 i 22ºC.

Demà dijous, tindrem un temps més estable. Durant el matí, el sol serà el protagonista arreu, però a partir de la tarda creixement d’alguns núvols que podran deixar novament ruixats. A diferència d’avui, seran menys intensos i afectaran principalment punts del Moianès, tot i que no es descarta que puguin arribar cap alguna zona del sud del Bagès. Pel que fa a la temperatura, pujarà clarament. Màximes molt suaus, que s’acostaran als 25ºC les més altes.

De cara als pròxims dies, es tanca l’aixeta. A partir de divendres i al llarg del cap de setmana el temps serà més estable, amb moltes estones de sol i tan sols alguns núvols d’evolució, que en principi no tindrien més conseqüències. Amb tot, la temperatura es mantindrà molt suau, amb màximes al voltant dels 25ºC.