Es manté la inestabilitat un dia més

58

Iniciem el dimarts amb un temps insegur: cel tapat i alguns ruixats que van caient de forma irregular en alguns punts de la Catalunya Central. Aquestes precipitacions disperses i de caràcter feble/moderat es mantindran al llarg d’aquest matí, però no s’espera un matí passat per aigua, sinò més aviat ruixats o plugims intermitents. A partir del migdia i tarda s’aniran traslladant cap al sector nord i comarca del Solsonès, allí localment amb alguna tempesta. Obertura de clarianes pel sud a darreres hores del dia. Pel que fa a la temperatura serà un dia fresc o poc suau, poc propi d’un mes de maig. Les màximes es mouran entre els 17 i 19ºC.

Demà dimecres, jornada primaveral. Durant el matí els núvols marxaran, tindrem força estones de sol, però a partir del migdia novament arrencaran els ruixats des del nord, i al llarg de la tarda s’estendran i podran afectar qualsevol punt de la Catalunya Central; localment amb certa intensitat. Amb més ullades de sol, la temperatura pujarà lleugerament, i demà ja es preveuen màximes més agradables, entre els 19 i 22ºC.

De cara als pròxims dies, més estabilitat. El temps serà més tranquil, amb matins assolellats i tardes variables; si bé es pot escapar algun ruixat dijous, però restringit a la zona del Moianès i amb menys intensitat. Veurem si a partir del cap de setmana arriben nous ruixats. Amb tot, la temperatura anirà cap amunt; tornaran els migdies suaus amb màximes properes als 23/24ºC.