Temps variable i primaveral

56

Comencem el dijous amb un cel mig ennuvolat i una temperatura similar a la d’ahir. Núvols que al llarg del matí s’aniran trencant i deixaran pas a un migdia més assolellat. Per altra banda, serà a la tarda quan creixeran núvols d’evolució que fins i tot podran descarregar algun ruixat al nord del Solsonès; a la resta continuarà el temps estable. Pel que fa a la temperatura pujarà, amb un ambient molt suau a les hores centrals del dia; màximes de 23/24ºC les més altes.

Demà divendres, tindrem més inestabilitat. Durant el matí, domini del sol amb poca nuvolositat i serà novament a la tarda, quan els ruixats i tempestes de caràcter irregular podran aparèixer en qualsevol punt de la Catalunya Central. Els termòmetres continuaran a la banda alta, si bé en alguns punts poden baixar lleugerament.

De cara als pròxims dies, seguirem amb la mateixa tònica de temps. Als matins el sol serà el protagonista i a partir del migdia i tarda creixement de nuvolades, amb xàfecs i tempestes gairebé generals, que localment podran descarregar amb forta intensitat; tant dissabte com diumenge. Tot plegat, amb una temperatura que anirà baixant lleugerament; no estem parlant de cap fredorada, però si d’un ambient que serà menys suau durant el cap de setmana.