Jornada ennuvolada amb risc d’alguns plugims

70

Iniciem el dimecres amb un cel mig ennuvolat, mala visibilitat i una temperatura una mica més alta que ahir. La nuvolositat anirà en augment a mesura que avanci el matí i deixarà un cel tapat i gris durant gairebé tota la jornada. A més, serà a la tarda quan puguin arribar alguns plugims, que anirien acompanyats de fang. En tot cas, fenòmens poc destacables. La temperatura diürna recularà una mica per l’absència de sol, però continuarem notant un migdia força suau, amb màximes entre els 19 i 22ºC.

Demà dijous, variabilitat. Matí amb restes de núvols, però s’aniran obrint clarianes al llarg del matí deixant més estones de sol a les hores centrals del dia. A partir de la tarda, creixeran núvols d’evolució, que podran deixar algun ruixat o tempesta al nord del Solsonès; a la resta continuarà el temps estable. Pel que fa als termòmetres aniran cap amunt, amb màximes que fàcilment arribaran als 23ºC/24ºC les més altes.

De cara als pròxims dies, seguirem amb la mateixa tònica. Matins amb temps tranquil i més estones de sol, però a les tardes, creixement de nuvolades amb xàfecs i tempestes que podran descarregar amb intensitat. Divendres concentrats a punts del Solsonès i de cara a dissabte guanyarien extensió i intensitat afectant a més punts de la Catalunya Central. Temperatura que continuarà sense grans canvis; sempre dins la mitjana i sense cap calorada a la vista.