El Cor de Dones de Manresa oferirà més sessions amb l’ambició de créixer

88

És una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Manresa i impartida per la cooperativa Cultura del bé comú. La proposta de l’Ajuntament estava pensada per tenir una durada de dos mesos, però les coristes van demanar que s’allargués el termini. Ahir en van venir a parlar a l’entrevista de La Central La Maria Ribot i el Marc Orriols, dos socis fundadors de l’entitat.

Moltes de les dones que participen d’aquest cor han patit abusos o violències masclistes de tipus diferents i a través de la música, segons explica la cantant i moderadora de l’activitat, poden crear vincles i curar ferides. 

Els convidats també van parlar de la cooperativa Cultura del Bé Comú, que treballa amb empreses culturals oferint serveis d’assessoria i consultoria. Ara, per exemple, estan treballant amb la gestió del teatre manresà Els Carlins. Però també desenvolupen projectes propis, com per exemple, la iniciativa “Record”, a través de la qual fan curtmetratges de la vida de persones grans que volen deixar un record de la seva vida i per tota la vida. En donava més detalls Marc Orriols:

També ofereixen la possibilitat de crear un joc per la família sobre la vida de l’avi o l’àvia.