Avui el migdia serà molt suau

58

Iniciem el dimarts amb un temps tranquil, alguns bancs de boira molt locals i força fred durant les primeres hores del dia. Tot i això, avui la temperatura s’anirà enfilant i tindrem un migdia molt suau, amb màximes que superaran els 20ºC arreu, i fins i tot amb valors que es poden acostar als 24ºC. Tot plegat, en una jornada marcada pel sol tret d’alguns núvols prims que aniran creuant al llarg de la tarda i alguns d’evolució que poden créixer al nord del Solsonès sense més conseqüència.

Demà dimecres, augment de la nuvolositat al llarg del dia. Núvols que arribaran de sud a nord i que deixaran el cel força cobert a la tarda; durant el matí encara tindrem algunes clarianes. En principi no s’esperen precipitacions, però no es descarta algun plugim de cara al vespre, principalment a la comarca del Solsonès; molt poca cosa. Pel que fa a la temperatura nocturna pujarà mentre que al centre del dia notarem un ambient una mica menys suau.

De cara als pròxims dies, temps primaveral. Matins dominats pel sol i tardes on creixeran nuvolades, que fins i tot descarregaran alguns ruixats o tempestes. Dijous aquests ruixats es restringirien a punt del nord del Solsonès, però durant el cap de setmana podrien aparèixer a més punts de la Catalunya Central. Amb tot, la temperatura es mantindrà sense canvis, amb un ambient primaveral.